Administrere aktive kassekonfigurasjoner og kassekonfigurasjonsutkast

Du kan opprette flere versjoner av sidene for kasse, takkeside, status for ordre og kundekontoer, og lagre dem som utkast. Med konfigurasjonsutkast kan du prøve ut ulike apper og merkevarebygging før du gjør dem aktive. Du kan også tilpasse, konfigurere og teste konfigurasjonsutkast før sesongsalg eller BFCM for å sikre at kassen er klar for høysesonger.

Butikker med Shopify Plus-abonnementet kan ha opptil 99 konfigurasjonsutkast, og butikker med abonnementene Basic, Grow og Advanced kan ha opptil 20 konfigurasjonsutkast.

Du kan se på, gi nytt navn til, duplisere og publisere konfigurasjoner. Navnene på aktive konfigurasjoner og konfigurasjonsutkast vises ikke for kundene.

Hvis du vil tilpasse noen av konfigurasjonene, kan du se Tilpasse konfigurasjoner og Tilpasse stilen for kassen.

Administrere aktive konfigurasjoner

Du kan se, gi nytt navn til og duplisere aktive konfigurasjoner. Du kan bare ha 1 aktiv konfigurasjon med reell kundetrafikk om gangen. Du kan ikke slette den aktive konfigurasjonen.

Se den aktive konfigurasjonen

Du kan se hvordan den aktive konfigurasjonen vises for kundene.

Trinn:

  1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Kasse.

  2. I delen Konfigurasjoner klikker du på Meny ved siden av den aktive konfigurasjonen, og deretter klikker du på Vis.

Gi nytt navn til den aktive konfigurasjonen

  1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Kasse.

  2. I delen Konfigurasjoner klikker du på Meny ved siden av den aktive konfigurasjonen, og deretter klikker du på Gi nytt navn.

  3. Angi navnet på konfigurasjonen, og klikk deretter på Lagre.

Dupliser den aktive konfigurasjonen

Når du dupliserer en aktiv konfigurasjon for kasse og kontoer, opprettes det et nytt konfigurasjonsutkast.

Hvis du allerede har et konfigurasjonsutkast og dupliserer den aktive konfigurasjonen, merkes den dupliserte konfigurasjonen som Nylig lagt til.

Trinn:

  1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Kasse.

  2. I delen Konfigurasjoner klikker du på Menu ved siden av den aktive konfigurasjonen, og deretter på Dupliser.

Administrere konfigurasjonsutkast

Du kan publisere, forhåndsvise, gi nytt navn til, duplisere og slette konfigurasjonsutkastene.

Publiser konfigurasjonsutkast

Når du publiserer konfigurasjonsutkastene, erstattes den gjeldende aktive konfigurasjonen. Den aktive konfigurasjonen blir da til et konfigurasjonsutkast.

Trinn:

  1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Kasse.

  2. I delen Utkast klikker du på Publiser ved siden av konfigurasjonsutkastet du vil publisere.

  3. Klikk på Publiser.

Forhåndsvis konfigurasjonsutkastet

Du kan forhåndsvise hvordan kasseutkastet vises for kundene.

Trinn:

  1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Kasse.

  2. I delen Utkast klikker du på Menu ved siden av konfigurasjonsutkastet du vil forhåndsvise, og deretter på Forhåndsvis.

Gi nytt navn til konfigurasjonsutkastet

  1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Kasse.

  2. I delen Utkast klikker du på Menu ved siden av konfigurasjonsutkastet du vil gi nytt navn.

  3. Angi det nye navnet på konfigurasjonen, og klikk deretter på Lagre.

Dupliser konfigurasjonsutkastet

Når du dupliserer konfigurasjonsutkastet, merkes den nyeste dupliserte konfigurasjonen som Nylig lagt til.

Trinn:

  1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Kasse.

  2. I delen Utkast klikker du på Menu ved siden av konfigurasjonsutkastene du vil duplisere, og deretter på Dupliser.

Slett konfigurasjonsutkastet

  1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Kasse.

  2. I delen Utkast klikker du på Menu ved siden av konfigurasjonsutkastene du vil slette, og deretter på Slett.

  3. Klikk på Slett.

Utrulling av et konfigurasjonsutkast

En utrulling er et planlagt sett med endringer som kan inkludere publisering av et utkast til kassekonfigurasjon. Du kan ta i bruk endringene umiddelbart eller planlegge dem til et bestemt tidspunkt, og velge om du vil tilbakestille dem eller gjøre dem permanente når utrullingen avsluttes. Under en utrulling vises konfigurasjonsutkastet for en andel av de besøkende i stedet for den aktive konfigurasjonen. Andelen besøkende avhenger av typen utrulling du bruker.

Før du begynner bør du se gjennom krav og hensyn for bruk av utrullinger, inkludert tilgjengelighet for abonnement og tillatelsene personalet trenger.

Legg til et konfigurasjonsutkast i en eksisterende utrulling

Du kan legge til et konfigurasjonsutkast i en eksisterende utrulling. Når utkastet legges til i en utrulling, vises det i en ny Rollouts-del.

Trinn:

  1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Kasse.

  2. I delen Utkast klikker du på Caret Down ved siden av konfigurasjonsutkastet du vil legge til i en eksisterende utrulling.

  3. I menyen Legg til i utrulling klikker du på utrullingen du vil legge til konfigurasjonen i.

  4. Valgfritt: I dialogboksen Rediger utrulling kan du gjøre endringer i den oppdaterte utrullingen.

  5. Klikk på Lagre.

Fjern et konfigurasjonsutkast fra en utrulling

Du kan fjerne et utkast til kassekonfigurasjon fra en utrulling. Når et konfigurasjonsutkast fjernes fra en utrulling, vises det i delen Utkast igjen.

Trinn:

  1. Fra Shopify-administratoren går du til Innstillinger > Kasse.

  2. I delen Rollouts klikker du på navnet til utrullingen over konfigurasjonsutkastet du vil fjerne.

  3. I dialogboksen Rediger utrulling går du til delen Endringer i denne utrullingen og klikker på Delete ved siden av konfigurasjonsutkastet for å fjerne det.

  4. Klikk på Lagre.