Darbo eigos versijų istorijos peržiūra „Shopify Flow“
Kiekviena „Shopify Flow“ darbo eiga įrašo visą versijų istoriją, kurioje saugomas darbo eigos redagavimų, aktyvavimų, deaktyvavimų ir eksportavimų žurnalas. Kiekviename versijos elemente pateikiama išsami informacija, pvz., pakeitimą atlikusio naudotojo vardas ir laiko žyma. Pakeitimai, kuriuos atliekate savo darbo eigos juodraščiuose, automatiškai užregistruojami versijų istorijoje, todėl Jums nereikia atlikti jokių papildomų veiksmų.
Darbo eigos versijų istoriją galite naudoti, kai reikia šalinti darbo eigos triktis ir nustatyti, kurie naudotojai atliko konkrečius darbo eigos pakeitimus. Be to, iš versijų istorijos galite atkurti ankstesnę darbo eigos versiją.
Bet kuris personalo narys, turintis prieigą prie „Flow“ programėlės, gali pasiekti bet kurios darbo eigos versijų istoriją.
Šiame puslapyje
Svarbi informacija apie versijų istoriją
Prieš naudodami darbo eigos versijų istoriją, atkreipkite dėmesį į šią svarbią informaciją:
- Kai kurie istoriniai darbo eigos įvykių duomenys pasiekiami tik nuo 2026 m. balandžio mėn.
- Darbo eigos įvykių duomenys darbo eigos versijų istorijoje saugomi tik 1 metus.
- Jei versija redaguojama kelis kartus, versijų istorijoje rodomi tik 7 naujausi kiekvieno naudotojo atlikti pakeitimai.
Prieiga prie darbo eigos versijų istorijos
Darbo eigos versijų istoriją galite pasiekti darbo eigos išsamios informacijos puslapyje. Versijų istorijoje pateikiama ši informacija:
- Versijos užregistravimo data ir laikas.
- Bet kokie darbo eigos būsenos pakeitimai, pvz., kai darbo eigos versijos būsena yra Aktyvi arba Juodraštis.
- Versijoje atliktų pakeitimų tipas, pvz., ar darbo eiga buvo Redaguota, ar Aktyvuota. Jei versija redaguojama kelis kartus, versijų istorijoje rodomi tik 7 naujausi kiekvieno naudotojo atlikti pakeitimai.
- Pakeitimą atlikusio naudotojo vardas.
- Bet kokios darbo eigos versijos problemos, pvz., trūkstami konfigūracijos duomenys.
Versijų istorijoje taip pat pažymimi „Sidekick“ arba „Shopify“ atlikti pakeitimai, pvz., migracijos ar automatizuoti procesai.
Veiksmai:
Savo „Shopify“ administratoriuje eikite į Programėlės > Flow.
Spustelėkite darbo eigą, kurios versijų istoriją norite peržiūrėti.
Spustelėkite skirtuką Versijų istorija.
Pasirenkama: norėdami peržiūrėti ankstesnę darbo eigos versiją, atlikite šiuos veiksmus:
- Spustelėkite versiją versijų istorijoje, kad pasiektumėte tik skaitymui skirtą darbo eigos rodinį.
- Pasirenkama: spustelėkite Palyginti, kad pamatytumėte, kuo ši versija skiriasi nuo bet kurios kitos versijos skirtuke Versijų istorija. Norėdami pakeisti lyginamą versiją, spustelėkite versijos pavadinimą.
Atkurti ankstesnę darbo eigos versiją
Versijų istoriją galite naudoti norėdami atkurti ankstesnę darbo eigos versiją. Atkurta versija redaktoriuje atidaroma kaip juodraštis, todėl prieš ją išsaugodami galite atlikti pakeitimus ir išspręsti problemas.
Kai atkuriate darbo eigos versiją, atmetamas dabartinis darbo eigos juodraštis ir ji tampa nauja versija versijų istorijoje. Naujos darbo eigos versijos stulpelyje Naujausia istorija įtraukiama pastaba, nurodanti, kad ji atkurta iš ankstesnės darbo eigos versijos. Darbo eigos versija, kurią naudojate atkurdami, nėra perrašoma Versijų istorijoje, todėl galite dar kartą atkurti darbo eigą iš tos pačios versijos.
Veiksmai:
Savo „Shopify“ administratoriuje eikite į Programėlės > Flow.
Spustelėkite darbo eigą, kurios ankstesnę versiją norite atkurti.
Spustelėkite skirtuką Versijų istorija.
Versijų istorijoje spustelėkite versiją, kurią norite atkurti. Taip atidaroma darbo eigos versija, skirta tik skaitymui.
Pasirenkama: spustelėkite Palyginti, kad pamatytumėte, kuo ši versija skiriasi nuo bet kurios kitos versijos skirtuke Versijų istorija. Norėdami pakeisti lyginamą versiją, spustelėkite versijos pavadinimą.
Spustelėkite Atkurti versiją.
Dialogo lange Atkurti versiją spustelėkite Atkurti.
Pasirenkama: darbo eigos redaktoriuje atlikite bet kokius atkurtos darbo eigos juodraščio pakeitimus, pvz., išspręskite esamas darbo eigos patvirtinimo problemas.
Pasirenkama: aktyvuokite atkurtą darbo eigos juodraštį:
- Jei Jūsų darbo eiga neaktyvi, spustelėkite Įjungti darbo eigą, kad aktyvuotumėte atkurtą versiją.
- Jei Jūsų darbo eiga aktyvi, spustelėkite Taikyti pakeitimus > Taikyti.