Fjernelse af forbindelsen til detailhandlere i salgskanalen Shopify Collective
Du kan fjerne forbindelsen til en detailhandler i din salgskanal for Shopify Collective, hvis du beslutter at afslutte jeres partnerskab. Når du fjerner forbindelsen til en detailhandler, får de besked via mail om, at jeres butikker ikke længere er forbundet. Når du fjerner forbindelsen til detailhandlere, stopper produktsynkroniseringen med dem.
Før du fjerner forbindelsen til en detailhandler, bør du kontakte vedkommende for at drøfte skyldige betalinger for klargjorte ordrer og aftale, hvordan I håndterer eventuelle ikke-klargjorte ordrer.
På denne side
Overvejelser i forbindelse med at fjerne forbindelsen til detailhandlere
Før du fjerner forbindelsen til en detailhandler i din salgskanal for Shopify Collective, skal du gennemgå følgende overvejelser:
- Når du fjerner forbindelsen til en detailhandler, afbrydes forbindelsen mellem jeres Shopify-butikker med det samme. Detailhandleren får besked via mail.
- I detailhandlerens Shopify-butik vil alle produkter, de har importeret fra dig, få indstillet deres lagerbeholdning til 0.
- Du bør kontakte detailhandleren for at drøfte eventuelle ikke-klargjorte ordrer, eller du kan annullere ikke-klargjorte ordrer i din Shopify-administrator.
- Ordresynkronisering stopper nogle få minutter efter, at du har fjernet forbindelsen til en detailhandler. Hvis der er føjet trackingnumre til ordrer, synkroniseres disse heller ikke.
- Betalinger for klargjorte ordrer påvirkes ikke, og refusioner kan fortsat behandles.
Få betaling, når et partnerskab ophører
Der kan ikke oprettes nye ordrer med en afbrudt detailhandler, men der kan stadig være eksisterende ordrer, som du endnu ikke har fået betaling for. Hvordan du får betaling for disse ordrer, afhænger af dine betalingsindstillinger i salgskanalen Shopify Collective og den individuelle aftale, du har med detailhandlerne.
Hvis automatiske betalinger er aktiveret for en detailhandler
Hvis du bruger automatiske betalinger med en detailhandler, vil du, efter at forbindelsen til vedkommende er afbrudt, fortsat få betaling automatisk for ordrer, du har klargjort.
Eventuelle ikke-klargjorte ordrer, som du fortsætter med, efter at forbindelsen til detailhandleren er afbrudt, betales ikke automatisk. Inden du afsender ikke-klargjorte ordrer, skal du sørge for at aftale en manuel betalingsmetode og betingelser med detailhandleren.
Hvis automatiske betalinger er deaktiveret for en detailhandler
Hvis du ikke bruger automatiske betalinger med en detailhandler, skal du efter afbrydelse af forbindelsen fortsætte med manuelt at opkræve betalinger fra vedkommende for alle tidligere klargjorte ordrer. Manuel opkrævning af betaling gælder også for alle ikke-klargjorte ordrer, som du accepterer at afsende, efter jeres partnerskab på Collective ophører.
Afbryd forbindelsen til en detailhandler
Hvis du vil afslutte et partnerskab på Shopify Collective, kan du afbryde forbindelsen til en detailhandler. Når du afbryder forbindelsen, kan du også vælge at sende en rapport om eventuel dårlig opførsel, som du har oplevet.
Når du har afbrudt forbindelsen til en detailhandler, kan du stadig se vedkommendes kontaktoplysninger og dine ordrer og salgsmetrikværdier under fanen Arkiv på din side for Detailhandlere i salgskanalen Shopify Collective.
Fremgangsmåde:
Gå til Salgskanaler > Collective: Supplier i din Shopify-administrator.
Klik på Detailhandlere.
Klik eller vælg den detailhandler, du vil afbryde forbindelsen til, under fanen Forbundne.
Klik på Afbryd forbindelsen til detailhandler
Valgfrit: Hvis du vil sende en rapport til Collective-teamet om detailhandleren, skal du vælge Rapportér detailhandler for dårlig opførsel og derefter indtaste en besked.
Klik på Afbryd forbindelsen.