Administration af dine aktive konfigurationer og kladdekonfigurationer af betaling

Du kan oprette flere versioner af siderne for betaling, tak, ordrestatus og kundekonti og gemme dem som kladder. Med kladdekonfigurationer kan du afprøve forskellige apps og forskellig branding, før du gør dem aktive. Du kan også tilpasse, opsætte og teste kladdekonfigurationer før et sæsonudsalg eller Black Friday/Cyber Monday for at sikre, at din betalingsside er klar til spidsbelastningsperioder.

Butikker på Shopify Plus-abonnementet kan have op til 99 kladdekonfigurationer, og butikker på Basic-, Grow- og Advanced-abonnementer kan have op til 20 kladdekonfigurationer.

Du kan se, omdøbe, duplikere og udgive dine konfigurationer. Navnene på dine aktive konfigurationer og kladdekonfigurationer vises ikke for dine kunder.

Hvis du vil tilpasse nogen af dine konfigurationer, skal du se Tilpasning af dine konfigurationer og Tilpasning af betalingssidens stil.

Administration af dine aktive konfigurationer

Du kan se, omdøbe og duplikere dine aktive konfigurationer. Du kan kun have 1 aktiv konfiguration ad gangen, som har reel kundetrafik. Du kan ikke slette den aktive konfiguration.

Se din aktive konfiguration

Du kan se, hvordan din aktive konfiguration vises for dine kunder.

Fremgangsmåde:

  1. Gå til Indstillinger > Betalingsside i din Shopify-administrator.

  2. I afsnittet Konfigurationer skal du klikke på Menu ud for din aktive konfiguration og derefter klikke på Se.

Omdøb din aktive konfiguration

  1. Gå til Indstillinger > Betalingsside i din Shopify-administrator.

  2. I afsnittet Konfigurationer skal du klikke på Menu ud for din aktive konfiguration og derefter klikke på Omdøb.

  3. Angiv navnet på din konfiguration, og klik derefter på Gem.

Dupliker din aktive konfiguration

Når du duplikerer din aktive konfiguration for betaling og konti, oprettes der en ny kladdekonfiguration.

Hvis du allerede har en kladdekonfiguration og duplikerer din aktive konfiguration, angives din duplikerede konfiguration som Netop tilføjet.

Fremgangsmåde:

  1. Gå til Indstillinger > Betalingsside i din Shopify-administrator.

  2. I afsnittet Konfigurationer skal du klikke på Menu ud for din aktive konfiguration og derefter klikke på Dupliker.

Administration af dine kladdekonfigurationer

Du kan udgive, forhåndsvise, omdøbe, duplikere og slette dine kladdekonfigurationer.

Udgiv dine kladdekonfigurationer

Når du udgiver dine kladdekonfigurationer, erstatter du din nuværende aktive konfiguration. Din aktive konfiguration bliver til en kladdekonfiguration.

Fremgangsmåde:

  1. Gå til Indstillinger > Betalingsside i din Shopify-administrator.

  2. I afsnittet Kladde skal du klikke på Udgiv ud for den kladdekonfiguration, som du vil udgive.

  3. Klik på Udgiv.

Forhåndsvis din kladdekonfiguration

Du kan forhåndsvise, hvordan din betalingskladde vises for dine kunder.

Fremgangsmåde:

  1. Gå til Indstillinger > Betalingsside i din Shopify-administrator.

  2. I afsnittet Kladde skal du klikke på Menu ud for den kladdekonfiguration, som du vil forhåndsvise, og derefter klikke på Forhåndsvis.

Omdøb din kladdekonfiguration

  1. Gå til Indstillinger > Betalingsside i din Shopify-administrator.

  2. I afsnittet Kladde skal du klikke på Menu ud for den kladdekonfiguration, som du vil omdøbe.

  3. Angiv det nye navn på din konfiguration, og klik derefter på Gem.

Dupliker din kladdekonfiguration

Når du duplikerer din kladdekonfiguration, angives din nyeste duplikerede konfiguration som Netop tilføjet.

Fremgangsmåde:

  1. Gå til Indstillinger > Betalingsside i din Shopify-administrator.

  2. I afsnittet Kladde skal du klikke på Menu ud for de kladdekonfigurationer, som du vil duplikere, og derefter klikke på Dupliker.

Slet din kladdekonfiguration

  1. Gå til Indstillinger > Betalingsside i din Shopify-administrator.

  2. I afsnittet Kladde skal du klikke på Menu ud for de kladdekonfigurationer, som du vil slette, og derefter klikke på Slet.

  3. Klik på Slet.

Udrulning af en kladdekonfiguration

En udrulning er et planlagt sæt af ændringer, som kan inkludere udgivelse af en konfiguration af en betalingskladde. Du kan anvende ændringerne med det samme eller planlægge dem til et bestemt tidspunkt og vælge, om de skal tilbageføres, eller om de skal anvendes permanent, når udrulningen afsluttes. Under en udrulning vises din kladdekonfiguration for en del af dine besøgende i stedet for din aktive konfiguration. Andelen af besøgende afhænger af den type udrulning, som du bruger.

Før du starter, skal du gennemgå krav og overvejelser i forbindelse med brug af udrulninger, herunder tilgængelighed i abonnementer samt de tilladelser, dine medarbejdere har brug for.

Føj en kladdekonfiguration til en eksisterende udrulning

Du kan føje en kladdekonfiguration til en eksisterende udrulning. Når din kladde er føjet til en udrulning, vises den i et nyt afsnit kaldet Rollouts.

Fremgangsmåde:

  1. Gå til Indstillinger > Betalingsside i din Shopify-administrator.

  2. I afsnittet Kladde skal du klikke på Caret Down ud for den kladdekonfiguration, som du vil føje til en eksisterende udrulning.

  3. I menuen Føj til udrulning skal du klikke på den udrulning, som du vil føje konfigurationen til.

  4. Valgfrit: I dialogboksen Rediger udrulning kan du foretage eventuelle ændringer af den opdaterede udrulning.

  5. Klik på Gem.

Fjern en kladdekonfiguration fra en udrulning

Du kan fjerne en konfiguration af en betalingskladde fra en udrulning. Når en kladdekonfiguration fjernes fra en udrulning, vises den igen i afsnittet Kladde.

Fremgangsmåde:

  1. Gå til Indstillinger > Betalingsside i din Shopify-administrator.

  2. I afsnittet Rollouts skal du klikke på navnet på udrulningen over den kladdekonfiguration, som du vil fjerne.

  3. I dialogboksen Rediger udrulning skal du gå til afsnittet Ændringer i denne udrulning og derefter klikke på Delete ud for kladdekonfigurationen for at fjerne den.

  4. Klik på Gem.