Shopify Collective uygulamasını kaldırma

Artık tedarikçi ürünlerini Shopify Collective ile satmak istemiyorsanız uygulamayı kaldırabilirsiniz. Yalnızca tedarikçilerin sizi Collective'de bulmasını engellemek istiyorsanız tedarikçi keşfedilebilirliğinizi devre dışı bırakabilirsiniz.

Shopify Collective uygulamasıyla ilgili teknik bir sorun yaşıyorsanız Shopify Destek ekibiyle iletişime geçin.

Shopify Collective'i kaldırdığınızda aşağıdakiler gerçekleşir:

  • Tüm tedarikçi ilişkileriniz anında sonlanır.
  • Artık yeni Collective siparişleri almazsınız.
  • İçe aktarılan ürünlerinizin envanteri 0 olarak ayarlanır ve güncellenmez.
  • Gönderilmemiş siparişleriniz iptal edilir ve size para iadesi yapılır.

Shopify Network Intelligence'ı kapattığınızda Shopify Collective uygulaması otomatik olarak kaldırılır.

Birlikte çalıştığınız bir tedarikçi Shopify Collective satış kanalını kaldırırsa e-posta ile bilgilendirilirsiniz.

Shopify Collective uygulamasını kaldırma

Shopify Collective uygulamasını Shopify yöneticinizden istediğiniz zaman kaldırabilirsiniz.

Adımlar:

  1. Shopify yöneticinizden Uygulamalar > Collective bölümüne gidin.

  2. > Kaldır'a tıklayın.

  3. Kaldırma nedeni açılır menüsünden herhangi bir seçeneği belirleyin

  4. İsteğe bağlı: Uygulamayı kaldırmayla ilgili geri bildirim paylaşmak için Geri bildirim paylaş kutusuna dilediğiniz metni girin.

  5. Kaldır'a tıklayın.