Odinštalovanie predajného kanála Shopify Collective
Ak už nechcete predávať svoje produkty prostredníctvom predajcov v službe Shopify Collective, môžete tento predajný kanál odinštalovať. Ak chcete predaj pozastaviť len dočasne, môžete deaktivovať cenníky. Ak už nechcete, aby predajcovia nachádzali vaše produkty, môžete deaktivovať svoju viditeľnosť pre predajcov.
Ak máte s predajným kanálom Shopify Collective technické problémy, kontaktujte podporu Shopify.
Po odinštalovaní služby Shopify Collective nastane toto:
- Všetky pripojenia s predajcami sa okamžite prerušia.
- Prestanete dostávať nové objednávky zo služby Collective.
- Nesplnené objednávky sa zrušia a predajcom sa vrátia peniaze.
- Všetky nevybavené vrátenia požadované zákazníkmi musí predajca spravovať manuálne.
Predajný kanál Shopify Collective sa automaticky odinštaluje po vypnutí služby Shopify Network Intelligence.
Ak predajca, s ktorým spolupracujete, odinštaluje svoju aplikáciu Shopify Collective, dostanete upozornenie e-mailom.
Odinštalovať predajný kanál Shopify Collective
Predajný kanál Shopify Collective môžete kedykoľvek odinštalovať v administrátorovi Shopify.
Kroky:
V administrátorovi Shopify prejdite do časti Predajné kanály > Collective: Supplier.
Kliknite na položku … > Odinštalovať.
V rozbaľovacej ponuke Dôvod odinštalovania vyberte niektorú z možností
Voliteľné: Ak chcete poskytnúť spätnú väzbu o odinštalovaní predajného kanála, zadajte text do poľa Poskytnúť spätnú väzbu.
Kliknite na tlačidlo Odinštalovať.