Dezinstalarea canalului de vânzări Shopify Collective

Dacă nu mai doriți să vă vindeți produsele prin intermediul comercianților cu amănuntul pe Shopify Collective, puteți dezinstala canalul de vânzări. Pentru a opri vânzările doar temporar, puteți dezactiva listele de prețuri. Pentru ca produsele dumneavoastră să nu mai poată fi găsite de comercianții cu amănuntul, puteți dezactiva vizibilitatea pentru comercianții cu amănuntul.

Dacă întâmpinați o problemă tehnică la canalul de vânzări Shopify Collective, contactați Asistența Shopify.

Atunci când dezinstalați Shopify Collective, apar următoarele efecte:

  • Toate conexiunile cu comercianții cu amănuntul se întrerup imediat.
  • Nu mai primiți comenzi noi prin Collective.
  • Comenzile neonorate sunt anulate, iar comercianților cu amănuntul le sunt rambursați banii.
  • Toate retururile în așteptare solicitate de clienți trebuie gestionate manual de către comerciantul cu amănuntul.

Canalul de vânzări Shopify Collective este dezinstalat automat atunci când dezactivați Shopify Network Intelligence.

Dacă un comerciant cu amănuntul cu care colaborați își dezinstalează aplicația Shopify Collective, primiți o notificare prin e-mail.

Dezinstalați canalul de vânzări Shopify Collective

Puteți dezinstala canalul de vânzări Shopify Collective din panoul de administrare Shopify în orice moment.

Pași:

  1. Din panoul de administrare Shopify, accesați Canale de vânzări > Collective: Supplier.

  2. Faceți clic pe > Dezinstalează.

  3. Selectați orice opțiune din meniul vertical Motivul dezinstalării

  4. Opțional: Pentru a oferi feedback despre dezinstalarea canalului de vânzări, introduceți un text în caseta Trimite feedback.

  5. Faceți clic pe Dezinstalează.