Dezinstalarea aplicației Shopify Collective

Dacă nu mai doriți să vindeți produsele furnizorului prin Shopify Collective, puteți dezinstala aplicația. Dacă doriți doar ca furnizorii să nu vă mai poată găsi pe Collective, puteți dezactiva vizibilitatea pentru furnizori.

Dacă întâmpinați o problemă tehnică la aplicația Shopify Collective, contactați Asistența Shopify.

Atunci când dezinstalați Shopify Collective, apar următoarele efecte:

  • Toate conexiunile cu furnizorii se întrerup imediat.
  • Nu mai primiți comenzi noi prin Collective.
  • Inventarul pentru produsele importate este setat la 0 și nu mai este actualizat.
  • Comenzile neonorate sunt anulate, iar contravaloarea acestora vă este rambursată.

Aplicația Shopify Collective este dezinstalată automat atunci când dezactivați Shopify Network Intelligence.

Dacă un furnizor cu care colaborați își dezinstalează canalul de vânzări Shopify Collective, primiți o notificare prin e-mail.

Dezinstalați aplicația Shopify Collective

Puteți dezinstala aplicația Shopify Collective din panoul de administrare Shopify în orice moment.

Pași:

  1. Din panoul de administrare Shopify, accesați Aplicații > Collective.

  2. Faceți clic pe > Dezinstalează.

  3. Selectați orice opțiune din meniul vertical Motivul dezinstalării

  4. Opțional: Pentru a oferi feedback despre dezinstalarea aplicației, introduceți un text în caseta Trimite feedback.

  5. Faceți clic pe Dezinstalează.