Gestionarea configurațiilor de plată active și schiță

Puteți crea mai multe versiuni ale paginilor de plată, de mulțumire, cu starea comenzii și ale conturilor de client și le puteți salva ca schițe. Configurațiile schiță vă permit să testați diverse aplicații și opțiuni de branding înainte de a le activa. De asemenea, puteți să personalizați, să configurați și să testați configurațiile schiță înainte de promoțiile de sezon sau Vinerea Neagră Lunea Cibernetică pentru a vă asigura că procesul de plată este pregătit pentru perioadele de vârf.

Magazinele din abonamentul Shopify Plus pot avea până la 99 de configurații schiță, iar magazinele din abonamentele Basic, Grow și Advanced pot avea până la 20 de configurații schiță.

Puteți să vizualizați, să redenumiți, să duplicați și să publicați configurațiile. Numele configurațiilor active și schiță nu sunt afișate clienților.

Dacă doriți să personalizați oricare dintre configurațiile dumneavoastră, consultați Personalizarea configurațiilor și Personalizarea stilului paginii de plată.

Gestionarea configurațiilor active

Puteți vizualiza, redenumi și duplica configurațiile active. Puteți avea o singură configurație activă la un moment dat care să aibă trafic de clienți real. Nu puteți șterge configurația activă.

Vizualizarea configurației active

Puteți vizualiza modul în care este afișată clienților configurația activă.

Pași:

  1. Din panoul de administrare Shopify, accesați Setări > Plată.

  2. În secțiunea Configurații, faceți clic pe Meniu în dreptul configurației active, apoi faceți clic pe Vizualizează.

Redenumirea configurației active

  1. Din panoul de administrare Shopify, accesați Setări > Plată.

  2. În secțiunea Configurații, faceți clic pe Meniu în dreptul configurației active, apoi faceți clic pe Redenumește.

  3. Introduceți numele configurației, apoi faceți clic pe Salvează.

Duplicarea configurației active

Când duplicați configurația activă de plată și de conturi, este creată o nouă configurație schiță.

Dacă aveți deja o configurație schiță și duplicați configurația activă, atunci configurația duplicată este indicată prin Tocmai adăugată.

Pași:

  1. Din panoul de administrare Shopify, accesați Setări > Plată.

  2. În secțiunea Configurații, faceți clic pe Menu din dreptul configurației active, apoi faceți clic pe Duplică.

Gestionarea configurațiilor schiță

Puteți să publicați, să previzualizați, să redenumiți, să duplicați și să ștergeți configurațiile schiță.

Publicarea configurațiilor schiță

Când publicați configurațiile schiță, înlocuiți configurația activă curentă. Configurația activă va deveni o configurație schiță.

Pași:

  1. Din panoul de administrare Shopify, accesați Setări > Plată.

  2. În secțiunea Schițe, faceți clic pe Publică din dreptul configurației schiță pe care doriți să o publicați.

  3. Faceți clic pe Publică.

Previzualizarea configurației schiță

Puteți previzualiza modul în care este afișată clienților experiența de plată schiță.

Pași:

  1. Din panoul de administrare Shopify, accesați Setări > Plată.

  2. În secțiunea Schițe, faceți clic pe Menu din dreptul configurației schiță pe care doriți să o previzualizați, apoi faceți clic pe Previzualizează.

Redenumirea configurației schiță

  1. Din panoul de administrare Shopify, accesați Setări > Plată.

  2. În secțiunea Schițe, faceți clic pe Menu din dreptul configurației schiță pe care doriți să o redenumiți.

  3. Introduceți noul nume al configurației, apoi faceți clic pe Salvează.

Duplicarea configurației schiță

Atunci când duplicați configurația schiță, cea mai nouă configurație duplicată va fi marcată ca Tocmai adăugată.

Pași:

  1. Din panoul de administrare Shopify, accesați Setări > Plată.

  2. În secțiunea Schițe, faceți clic pe Menu din dreptul configurațiilor schiță pe care doriți să le duplicați, apoi faceți clic pe Duplică.

Ștergerea configurației schiță

  1. Din panoul de administrare Shopify, accesați Setări > Plată.

  2. În secțiunea Schițe, faceți clic pe Menu din dreptul configurațiilor schiță pe care doriți să le ștergeți, apoi faceți clic pe Șterge.

  3. Faceți clic pe Șterge.

Implementarea unei configurații schiță

O implementare este un set programat de modificări care poate include publicarea unei configurații schiță de plată. Puteți aplica modificările imediat sau le puteți programa pentru o anumită oră și puteți alege dacă doriți să le anulați sau să le aplicați permanent la încheierea implementării. În timpul unei implementări, configurația schiță este afișată unei anumite părți a vizitatorilor în locul configurației active. Procentul de vizitatori depinde de tipul de implementare pe care îl utilizați.

Înainte de a începe, consultați cerințele și considerentele pentru utilizarea implementărilor, inclusiv disponibilitatea planului și permisiunile de care are nevoie personalul dvs.

Adăugarea unei configurații schiță la o implementare existentă

Puteți adăuga o configurație schiță la o implementare existentă. Când schița este adăugată la o implementare, aceasta este afișată într-o secțiune nouă Rollouts.

Pași:

  1. Din panoul de administrare Shopify, accesați Setări > Plată.

  2. În secțiunea Schițe, faceți clic pe Caret Down din dreptul configurației schiță pe care doriți să o adăugați la o implementare existentă.

  3. În meniul Adaugă la implementare, faceți clic pe implementarea la care doriți să adăugați configurația.

  4. Opțional: în caseta de dialog Editează implementarea, efectuați modificările dorite la implementarea actualizată.

  5. Faceți clic pe Salvează.

Eliminarea unei configurații schiță dintr-o implementare

Puteți elimina o configurație schiță de plată dintr-o implementare. Când o configurație schiță este eliminată dintr-o implementare, aceasta este afișată din nou în secțiunea Schițe.

Pași:

  1. Din panoul de administrare Shopify, accesați Setări > Plată.

  2. În secțiunea Rollouts, faceți clic pe numele implementării, aflat deasupra configurației schiță pe care doriți să o eliminați.

  3. În caseta de dialog Editează implementarea, accesați secțiunea Modificări din această implementare, apoi faceți clic pe Delete din dreptul configurației schiță pentru a o elimina.

  4. Faceți clic pe Salvează.