Memoria și personalizarea Sidekick
Sidekick reține informații din conversațiile dumneavoastră pentru a vă oferi asistență personalizată. Pe măsură ce interacționați cu Sidekick, răspunsurile sale devin mai relevante și mai adaptate magazinului dumneavoastră, astfel încât să petreceți mai puțin timp repetând contextul. În timp, Sidekick învață următoarele tipuri de informații:
- Preferințe explicite: Atunci când îi transmiteți lui Sidekick informații specifice despre dumneavoastră sau despre preferințele dumneavoastră, Sidekick le reține pentru conversațiile viitoare.
- Conversații anterioare: Sidekick își poate aminti interacțiunile precedente, astfel încât să puteți relua de unde ați rămas. Dacă ați discutat un subiect săptămâna trecută, puteți face referire la el în mod natural, fără a explica din nou întregul context.
- Preferințe personale implicite: Pe măsură ce lucrați cu Sidekick, acesta învață cum preferați să primiți informațiile și își adaptează răspunsurile pentru a se potrivi stilului dumneavoastră. Acest lucru are loc automat pe baza interacțiunilor dumneavoastră în timp.
- Activitate recentă: Sidekick se poate referi la ceea ce făceați recent în panoul de administrare Shopify. De exemplu, dacă editați un produs, apoi deschideți Sidekick, acesta ar putea menționa că tocmai lucrați la un produs, deci nu mai este necesar să explicați ce făceați.
Pe această pagină
Considerații privind memoria Sidekick
Înainte de a utiliza memoria Sidekick, examinați următoarele considerații:
- Sidekick reține conversațiile din chatul Sidekick din panoul dvs. de administrare Shopify. Conversațiile cu Sidekick din editorul de teme nu sunt adăugate în memoria Sidekick.
- Pentru a continua munca din editorul de teme în chatul Sidekick, includeți detaliile în noua întrebare.
- Sidekick reține conversațiile anterioare timp de aproximativ 3 luni.
- Sidekick se poate referi la activitatea recentă din panoul de administrare Shopify din aproximativ ultimele 12 ore. Activitatea mai veche nu este disponibilă pentru Sidekick.
- Dacă dezactivați memoria pentru o conversație, Sidekick nu folosește informațiile stocate sau activitatea recentă în conversația respectivă.
Accesarea istoricului de chat Sidekick
Sidekick stochează istoricul de chat pe parcursul mai multor sesiuni de browser. Puteți accesa o listă cu conversațiile anterioare în următoarele moduri:
- Din fereastra de chat Sidekick, dați clic pe titlul conversației din selectorul de chat.
- Din panoul de administrare Shopify, accesați Conversații Sidekick.
Din lista de conversații, puteți căuta după cuvinte cheie pentru a găsi conversații specifice.
Dezactivarea memoriei pentru o conversație Sidekick
Dacă nu doriți ca Sidekick să vă acceseze informațiile stocate sau să salveze detalii noi dintr-o conversație, puteți dezactiva memoria. Atunci când memoria este dezactivată, Sidekick răspunde în continuare la întrebări, dar nu își amintește preferințele anterioare, nu face referire la activitatea recentă și nu stochează nimic nou din conversația curentă.
După ce dezactivați memoria pentru o conversație, nu o mai puteți reactiva pentru aceeași conversație. Pentru a începe o conversație nouă cu memoria activată, închideți conversația curentă și începeți una nouă.
Pași:
Desktop
Din panoul de administrare Shopify, accesați Sidekick sau dați clic pe pictograma
.
Dați clic pe pictograma
pentru a dezactiva funcțiile de memorie.
Mobil
Din aplicația Shopify, accesați orice pagină din magazin și atingeți pictograma
.
În fereastra de chat, atingeți pictograma
.
Lângă Memorie, atingeți pictograma
pentru a dezactiva funcțiile de memorie.
Gestionarea informațiilor stocate
Puteți actualiza sau elimina informațiile stocate de Sidekick în orice moment. Pentru a revizui ceea ce reține Sidekick, cereți un sumar în orice conversație. Dacă doriți ca Sidekick să uite anumite detalii, cereți acest lucru direct, iar Sidekick va confirma modificările.
Acest lucru se aplică preferințelor salvate și conversațiilor dumneavoastră. Activitatea recentă din administrare nu face parte din memoria salvată a Sidekick, deci nu este inclusă într-un rezumat. Sidekick se poate referi la activitatea dvs. recentă timp de aproximativ 12 ore, după care aceasta nu mai este disponibilă. Dacă nu doriți ca Sidekick să facă referire la activitatea recentă într-o conversație, puteți să dezactivați memoria.
Redenumirea unei conversații Sidekick
Puteți redenumi o conversație Sidekick pentru a o găsi mai ușor mai târziu în istoricul chatului.
Pași:
Din panoul de administrare Shopify, dați clic pe Conversații Sidekick sau accesați Sidekick și selectați o conversație anterioară.
Dați clic pe pictograma
pentru conversația pe care doriți să o redenumiți.
Faceți clic pe Redenumește și apoi introduceți un titlu nou pentru conversație.
Ștergerea unei conversații Sidekick
Puteți șterge o conversație Sidekick în orice moment. Ștergerea unei conversații o elimină din istoricul chatului și din memoria Sidekick cu interacțiunile anterioare. Preferințele dvs. salvate nu sunt modificate.
Pași:
Din panoul de administrare Shopify, dați clic pe Conversații Sidekick sau accesați Sidekick și selectați o conversație anterioară.
Dați clic pe pictograma
pentru conversația pe care doriți să o ștergeți.
Dați clic pe Șterge.