De Shopify Collective-app verwijderen

Als je geen producten van leveranciers meer wilt verkopen met Shopify Collective, kun je de app verwijderen. Als je alleen wilt voorkomen dat leveranciers je op Collective kunnen vinden, kun je je zichtbaarheid voor leveranciers deactiveren.

Als je een technisch probleem hebt met de Shopify Collective-app, neem dan contact op met Shopify Support.

Wanneer je Shopify Collective verwijdert, heeft dit de volgende gevolgen:

  • Al je relaties met leveranciers worden onmiddellijk verbroken.
  • Je ontvangt geen nieuwe Collective-bestellingen meer.
  • De voorraad voor je geïmporteerde producten wordt op 0 gezet en wordt niet meer bijgewerkt.
  • Je openstaande bestellingen worden geannuleerd en terugbetaald.

De Shopify Collective-app wordt automatisch verwijderd wanneer je Shopify Network Intelligence uitschakelt.

Als een leverancier met wie je samenwerkt het Shopify Collective-verkoopkanaal verwijdert, word je hiervan per e-mail op de hoogte gesteld.

De Shopify Collective-app verwijderen

Je kunt de Shopify Collective-app op elk moment uit het Shopify-beheercentrum verwijderen.

Stappen:

  1. Ga vanuit het Shopify-beheercentrum naar Apps > Collective.

  2. Klik op > Verwijderen.

  3. Selecteer eventuele opties in de vervolgkeuzelijst Reden voor verwijdering

  4. Optioneel: als je feedback wilt delen over het verwijderen van de app, kun je tekst invoeren in het vak Feedback delen.

  5. Klik op Verwijderen.