Avinstallere Shopify Collective-salgskanalen

Hvis du ikke lenger vil selge produktene dine gjennom butikker på Shopify Collective, kan du avinstallere salgskanalen. Hvis du bare vil slutte å selge midlertidig, kan du deaktivere prislistene dine. For å hindre at produktene dine blir funnet av butikker, kan du deaktivere synligheten din for butikker.

Hvis du har et teknisk problem med Shopify Collective-salgskanalen, kan du kontakte Shopify-brukerstøtte.

Når du avinstallerer Shopify Collective, skjer følgende:

  • Alle butikkforbindelsene dine brytes umiddelbart.
  • Du slutter å motta nye Collective-bestillinger.
  • Uoppfylte bestillinger kanselleres, og butikkene dine får en refusjon.
  • Eventuelle utestående returer som kunder har bedt om, må administreres manuelt av butikken.

Shopify Collective-salgskanalen avinstalleres automatisk når du slår av Shopify Network Intelligence.

Hvis en butikk du samarbeider med avinstallerer sin Shopify Collective-app, blir du varslet på e-post.

Avinstaller Shopify Collective-salgskanalen

Du kan når som helst avinstallere Shopify Collective-salgskanalen fra Shopify-administratoren.

Trinn:

  1. Fra Shopify-administratoren går du til Salgskanaler > Collective: Leverandør.

  2. Klikk på > Avinstaller.

  3. Velg eventuelle alternativer i rullegardinmenyen Årsak til avinstallering

  4. Valgfritt: For å dele tilbakemeldinger om avinstalleringen av salgskanalen, skriv inn tekst i boksen Del tilbakemeldinger.

  5. Klikk på Avinstaller.