Sidekicks minne og personlig tilpasning

Sidekick husker informasjon fra samtalene dine for å kunne gi personlig tilpasset støtte. Etter hvert som du samhandler med Sidekick, blir svarene mer relevante og tilpasset butikken din, slik at du slipper å bruke tid på å gjenta konteksten. Sidekick lærer følgende typer informasjon over tid:

  • Eksplisitte preferanser: Når du gir Sidekick spesifikk informasjon om deg selv eller preferansene dine, husker Sidekick dette til fremtidige samtaler.
  • Tidligere samtaler: Sidekick kan huske tidligere interaksjoner, slik at du kan fortsette der du slapp. Hvis dere diskuterte et emne forrige uke, kan du referere til det på en naturlig måte uten å måtte forklare hele konteksten på nytt.
  • Implisitte personlige preferanser: Etter hvert som du jobber med Sidekick, lærer den hvordan du foretrekker å motta informasjon, og tilpasser svarene for å matche stilen din. Dette skjer automatisk basert på interaksjonene dine over tid.
  • Nylig aktivitet: Sidekick kan referere til hva du nylig gjorde i Shopify-administratoren. Hvis du for eksempel redigerer et produkt og deretter åpner Sidekick, kan Sidekick nevne at du akkurat jobbet med et produkt, slik at du ikke trenger å forklare hva du drev med.

Hensyn for Sidekick-minne

Før du bruker Sidekick-minne, bør du gå gjennom følgende hensyn:

  • Sidekick husker samtaler fra Sidekick-chat i Shopify-administratoren. Samtaler med Sidekick i temaredigeringsprogrammet legges ikke til i Sidekicks minne.
  • For å fortsette arbeidet fra temaredigeringsprogrammet i Sidekick-chat, må du inkludere detaljene i det nye spørsmålet ditt.
  • Sidekick husker de tidligere samtalene dine i omtrent 3 måneder.
  • Sidekick kan referere til nylig aktivitet i Shopify-administratoren fra omtrent de siste 12 timene. Eldre aktivitet er ikke tilgjengelig for Sidekick.
  • Hvis du slår av minnet for en samtale, bruker ikke Sidekick lagret informasjon eller nylig aktivitet i denne samtalen.

Få tilgang til chatloggen i Sidekick

Sidekick lagrer chatloggen din på tvers av nettleserøkter. Du får tilgang til en liste over tidligere samtaler på følgende måter:

  • Fra Sidekick-chattevinduet klikker du på samtaletittelen i chattevelgeren.
  • Fra Shopify-administratoren går du til Sidekick-samtaler.

Fra samtalelisten kan du søke etter søkeord for å finne spesifikke samtaler.

Slå av minne for en Sidekick-samtale

Hvis du ikke vil at Sidekick skal ha tilgang til lagret informasjon eller lagre nye detaljer fra en samtale, kan du slå av minnet. Når minnet er slått av, svarer Sidekick fremdeles på spørsmålene dine, men husker ikke tidligere preferanser, refererer ikke til nylig aktivitet og lagrer ingenting nytt fra den gjeldende samtalen.

Når du har slått av minnet for en samtale, kan du ikke slå det på igjen for den samme samtalen. For å starte en ny samtale med minnet slått på, lukker du den gjeldende samtalen og starter en ny.

Trinn:

Stasjonær datamaskin
  1. Fra Shopify-administratoren går du til Sidekick, eller klikker på Sidekick-ikonet.

  2. Klikk på Toggle-On-ikonet for å slå av minnefunksjoner.

Mobil
  1. Fra Shopify-appen går du til en hvilken som helst side i butikken og trykker på Sidekick-ikonet.

  2. Trykk på Plus-ikonet i chattevinduet.

  3. Ved siden av Minne trykker du på Toggle-On-ikonet for å slå av minnefunksjoner.

Administrer lagret informasjon

Du kan når som helst oppdatere eller fjerne informasjon Sidekick har lagret. For å se gjennom hva Sidekick husker, kan du be om et sammendrag i en hvilken som helst samtale. Hvis du vil at Sidekick skal glemme spesifikke opplysninger, ber du om det direkte, så bekrefter Sidekick endringene.

Dette gjelder for de lagrede preferansene dine og samtalene dine. Den nylige administratoraktiviteten din er ikke en del av Sidekicks lagrede minne, så den inkluderes ikke i et sammendrag. Sidekick kan referere til den nylige aktiviteten din i omtrent 12 timer, og deretter er den ikke lenger tilgjengelig. Hvis du ikke vil at Sidekick skal referere til nylig aktivitet i en samtale, kan du slå av minnet.

Endre navn på en Sidekick-samtale

Du kan endre navn på en Sidekick-samtale for å gjøre den enklere å finne igjen i chatteloggen.

Trinn:

  1. Fra Shopify-administratoren klikker du på Sidekick-samtaler, eller går til Sidekick og velger en tidligere samtale.

  2. Klikk på Menu options icon-ikonet for samtalen du vil endre navn på.

  3. Klikk på Gi nytt navn, og angi deretter en ny tittel for samtalen.

Slett en Sidekick-samtale

Du kan slette en Sidekick-samtale når som helst. Når du sletter en samtale, fjernes den fra chatteloggen og fra Sidekicks minne om tidligere samhandlinger. De lagrede preferansene dine endres ikke.

Trinn:

  1. Fra Shopify-administratoren klikker du på Sidekick-samtaler, eller går til Sidekick og velger en tidligere samtale.

  2. Klikk på Menu options icon-ikonet for samtalen du vil slette.

  3. Klikk på Slett.