„Sidekick“ atmintis ir asmeninis pritaikymas
„Sidekick“ įsimena informaciją iš jūsų pokalbių, kad galėtų suteikti asmeniškai pritaikytą pagalbą. Jums bendraujant su „Sidekick“, jo atsakymai tampa aktualesni ir labiau pritaikyti jūsų parduotuvei, todėl jums nereikės dažnai kartoti konteksto. Ilgainiui „Sidekick“ išmoksta toliau nurodytų tipų informaciją:
- Aiški informacija apie pageidavimus: Kai pateikiate Sidekick konkrečią informaciją apie save ar savo pageidavimus, Sidekick ją įsimena būsimiems pokalbiams.
- Ankstesni pokalbiai: Sidekick atsimena ankstesnius pokalbius, todėl galite tęsti nuo ten, kur baigėte. Jei praėjusią savaitę aptarėte temą, galite tiesiog ją paminėti ir nebereikės iš naujo aiškinti viso konteksto.
- Numanomi asmeniniai pageidavimai: Jums dirbant su Sidekick, jis mokosi, kaip pageidaujate gauti informaciją, ir pritaiko savo atsakymus prie Jūsų stiliaus. Tai vyksta automatiškai, remiantis Jūsų pokalbiais ilgainiui.
- Naujausia veikla: Sidekick gali nurodyti, ką neseniai darėte savo „Shopify“ administratoriuje. Pavyzdžiui, jei redaguojate produktą ir tada atidarote Sidekick, jis gali užsiminti, kad ką tik dirbote su produktu, todėl Jums nereikės aiškinti, ką darėte.
Šiame puslapyje
Svarbi informacija apie Sidekick atmintį
Prieš pradedant naudoti Sidekick atmintį, atkreipkite dėmesį į šią svarbią informaciją:
- Sidekick įsimena pokalbius iš Sidekick pokalbių, esančių Jūsų „Shopify“ administratoriuje. Pokalbiai su Sidekick temos redaktoriuje į Sidekick atmintį nėra įtraukiami.
- Norėdami tęsti darbą iš temos redaktoriaus Sidekick pokalbyje, įtraukite išsamią informaciją į savo naują klausimą.
- Sidekick atsimena Jūsų ankstesnius pokalbius apie 3 mėnesius.
- Sidekick gali remtis Jūsų naujausia veikla „Shopify“ administratoriuje per maždaug paskutines 12 valandų. Senesnė veikla Sidekick nėra pasiekiama.
- Jei pokalbiui išjungsite atmintį, Sidekick tame pokalbyje nenaudos Jūsų išsaugotos informacijos ar naujausios veiklos.
Prieiga prie „Sidekick“ pokalbių istorijos
„Sidekick“ išsaugo jūsų pokalbių istoriją skirtinguose naršyklės seansuose. Prie ankstesnių pokalbių sąrašo galite prieiti šiais būdais:
- „Sidekick“ pokalbio lange pokalbių pasirinkiklyje spustelėkite pokalbio pavadinimą.
- „Shopify“ administratoriaus skydelyje eikite į Sidekick pokalbiai.
Pokalbių sąraše galite ieškoti pagal raktažodį ir rasti konkrečius pokalbius.
Išjungti „Sidekick“ pokalbio atmintį
Jei nenorite, kad Sidekick pasiektų Jūsų išsaugotą informaciją arba išsaugotų naują išsamią informaciją iš pokalbio, galite išjungti atmintį. Kai atmintis išjungta, Sidekick vis tiek atsako į Jūsų klausimus, tačiau neatsimena ankstesnių pageidavimų, nesiremia Jūsų naujausia veikla ir neišsaugo jokios naujos informacijos iš dabartinio pokalbio.
Išjungę pokalbio atmintį, nebegalėsite jos vėl įjungti tam pačiam pokalbiui. Norėdami pradėti naują pokalbį su įjungta atmintimi, uždarykite dabartinį pokalbį ir pradėkite naują.
Žingsniai:
Stalinis kompiuteris
„Shopify“ administratoriaus skydelyje eikite į Sidekick arba spustelėkite
piktogramą.
Spustelėkite
piktogramą, kad išjungtumėte atminties funkcijas.
Mobilusis įrenginys
„Shopify“ programėlėje eikite į bet kurį savo parduotuvės puslapį ir bakstelėkite
piktogramą.
Pokalbio lange bakstelėkite
piktogramą.
Šalia Atmintis bakstelėkite
piktogramą, kad išjungtumėte atminties funkcijas.
Tvarkyti saugomą informaciją
Bet kuriuo metu galite atnaujinti arba pašalinti informaciją, kurią išsaugojo „Sidekick“. Norėdami peržiūrėti, ką „Sidekick“ prisimena, paprašykite santraukos bet kuriame pokalbyje. Jei norite, kad „Sidekick“ pamirštų konkrečią informaciją, paprašykite to tiesiogiai, ir „Sidekick“ patvirtins pakeitimus.
Tai taikoma išsaugotiems pageidavimams ir pokalbiams. Jūsų naujausia veikla administravimo priemonėje nėra Sidekick išsaugotos atminties dalis, todėl ji neįtraukiama į santrauką. Sidekick gali matyti Jūsų naujausią veiklą apie 12 valandų, o vėliau ji tampa nebeprieinama. Jei nenorite, kad Sidekick pokalbyje remtųsi Jūsų naujausia veikla, galite išjungti atmintį.
Pervadinti „Sidekick“ pokalbį
Galite pervadinti „Sidekick“ pokalbį, kad vėliau būtų lengviau jį rasti savo pokalbių istorijoje.
Žingsniai:
„Shopify“ administratoriaus skydelyje spustelėkite Sidekick pokalbiai arba eikite į Sidekick ir pasirinkite ankstesnį pokalbį.
Spustelėkite norimo pervadinti pokalbio
piktogramą.
Spustelėkite Pervardyti, tada įveskite naują pokalbio pavadinimą.
Ištrinti „Sidekick“ pokalbį
Bet kuriuo metu galite ištrinti „Sidekick“ pokalbį. Ištrynus pokalbį, jis pašalinamas iš Jūsų pokalbių istorijos ir iš „Sidekick“ ankstesnių sąveikų atminties. Jūsų išsaugotos nuostatos nebus pakeistos.
Žingsniai:
„Shopify“ administratoriaus skydelyje spustelėkite Sidekick pokalbiai arba eikite į Sidekick ir pasirinkite ankstesnį pokalbį.
Spustelėkite norimo ištrinti pokalbio
piktogramą.
Spustelėkite Ištrinti.