A Shopify Collective alkalmazás eltávolítása
Ha a továbbiakban nem szeretné értékesíteni a beszállítók termékeit a Shopify Collective segítségével, eltávolíthatja az alkalmazást. Ha csak azt szeretné megakadályozni, hogy a beszállítók rátaláljanak a Collective-en, akkor inaktiválhatja a beszállítók általi felfedezhetőségét.
Ha technikai problémája adódik a Shopify Collective alkalmazással, lépjen kapcsolatba a Shopify ügyfélszolgálatával.
A Shopify Collective eltávolításakor a következő hatások érvényesülnek:
- Az összes beszállítói kapcsolata azonnal megszakad.
- Nem kap több új Collective-rendelést.
- Az importált termékek készlete 0-ra módosul, és nem frissül tovább.
- A teljesítetlen rendelések törlődnek, Ön pedig visszatérítést kap.
A rendszer automatikusan eltávolítja a Shopify Collective alkalmazást, ha kikapcsolja a Shopify Network Intelligence funkciót.
Ha egy Önnel együttműködő beszállító eltávolítja a Shopify Collective értékesítési csatornáját, akkor e-mailben értesítést kap.
A Shopify Collective alkalmazás eltávolítása
A Shopify Collective alkalmazást bármikor eltávolíthatja a Shopify adminisztrációs felületéről.
Lépések:
A Shopify adminisztrációs felületén lépjen az Alkalmazások > Collective menüpontra.
Kattintson a … > Eltávolítás gombra.
Válasszon a lehetőségek közül az Eltávolítás oka legördülő menüből
Opcionális: Ha visszajelzést szeretne küldeni az alkalmazás eltávolításával kapcsolatban, írja be a szöveget a Visszajelzés megosztása mezőbe.
Kattintson az Eltávolítás gombra.