Shopify Collective -sovelluksen poistaminen
Jos et enää halua myydä toimittajan tuotteita Shopify Collectivessa, voit poistaa sovelluksen. Jos haluat vain estää toimittajia löytämästä sinua Collectivessa, voit poistaa löydettävyytesi toimittajille käytöstä.
Jos sinulla on teknisiä ongelmia Shopify Collective -sovelluksen kanssa, ota yhteyttä Shopify-tukeen.
Kun poistat Shopify Collectiven, tapahtuu seuraavaa:
- Kaikki toimittajayhteytesi katkeavat välittömästi.
- Et enää vastaanota uusia Collective-tilauksia.
- Tuotujen tuotteidesi varastosaldoksi asetetaan 0, eikä sitä enää päivitetä.
- Ei jaellut tilauksesi peruutetaan ja sinulle maksetaan hyvitys.
Shopify Collective -sovellus poistetaan automaattisesti, kun poistat Shopify Network Intelligencen käytöstä.
Jos toimittaja, jonka kanssa teet yhteistyötä, poistaa Shopify Collective -myyntikanavansa, saat ilmoituksen sähköpostitse.
Poista Shopify Collective -sovellus
Voit poistaa Shopify Collective -sovelluksen Shopifyn ohjausnäkymästä milloin tahansa.
Vaiheet:
Mene Shopifyn ohjausnäkymässä kohtaan Sovellukset > Collective.
Klikkaa … > Poista asennus.
Valitse haluamasi vaihtoehdot Poistamisen syy -pudotusvalikosta
Valinnainen: Jos haluat jakaa palautetta sovelluksen poistamisesta, kirjoita tekstiä Jaa palautetta -kenttään.
Klikkaa Poista asennus.