Kauppasi käyttöoikeuden myöntäminen tekoälytyökalulle
Kolmannen osapuolen tekoälytyökalun yhdistäminen kauppaasi tarkoittaa, että valtuutat työkalun käyttämään kauppasi tietoja ja toimimaan puolestasi. Voit hallita, mihin kauppaan työkalu yhdistetään, kuinka paljon tietoja se voi käyttää ja milloin käyttöoikeus päättyy.
Tekoälytyökalujen Shopify-integraatiot eivät ole saatavilla Shopify App Storessa. Asennat ne kunkin suoraan kyseisestä tekoälytyökalusta. Käytä kunkin tekoälytyökalun kohdalla virallista Shopify-integraatiota, äläkä luo API-käyttöoikeustunnusta tai rakenna omaa integraatiotasi tekoälytyökalun yhdistämiseksi kauppaasi. Käyttämällä näitä integraatioita hyväksyt Shopify API -käyttöehdot.
Tällä sivulla
Tietojen käyttöoikeus ja käyttäjän käyttöoikeudet
Voit hallita kunkin valtuutetun käyttäjän tai henkilöstön jäsenen tietojen käyttöoikeustasoa Shopifyn ohjausnäkymässä. Tekoälytyökalu voi käyttää tietoja tai tehdä muutoksia kauppaasi vain käyttäjälle myöntämäsi tietojen käyttöoikeustason puitteissa.
Voit hallita työkalun käyttöoikeustasoa kahdella tavalla:
- Tietojen käyttöoikeus: Päätät itse, mitkä käyttöoikeudet tekoälytyökalulla on. Kun asennat integraation tai päivität sen käyttöoikeuksia, sinua pyydetään hyväksymään käyttöoikeudet. Osa käyttöoikeuksista on vain luku -tyyppisiä, mikä tarkoittaa, että työkalu voi tarkastella tietoja mutta ei muuttaa niitä. Muihin käyttöoikeuksiin sisältyy kirjoitusoikeus, jonka avulla työkalu voi muokata tietoja ja toimia puolestasi. Jos et halua myöntää työkalulle sen pyytämää käyttöoikeustasoa, voit hylätä pyynnön.
- Käyttäjän käyttöoikeudet: Tekoälytyökalua käyttäviä käyttäjiä rajoittavat heidän omat käyttöoikeutensa. Esimerkiksi käyttäjä, joka voi lukea tuotetietoja mutta ei voi muokata niitä, ei voi antaa työkalulle oikeutta muokata tuotetietoja.
Kun olet valtuuttanut tietojesi jakamisen kolmannelle osapuolelle, valitsemasi tiedot välitetään tekoälytyökalulle. Tässä vaiheessa tietosi siirtyvät pois Shopify-ympäristöstä, ja niihin sovelletaan kyseisen palveluntarjoajan ehtoja ja tietosuojakäytäntöä.
Tarkista jokainen käyttöoikeus ennen sen vahvistamista. Jos haluat pienentää tietojen käyttöoikeuksien aluetta hyväksymisen jälkeen, sinun on poistettava integraation asennus.
Kauppasi käyttöoikeuden myöntäminen
Tekoälytyökalun yhdistäminen vaatii kaksi vaihetta, ja kumpikin niistä edellyttää erillistä vahvistusta.
Vaiheet:
- Asenna Shopify-liitännäinen ChatGPT:lle, Shopify-yhdistin Claudelle tai Shopify-yhdistin Perplexitylle kyseisestä työkalusta käsin tai asenna Shopifyn komentoriviyhdistin. Kolmannen osapuolen työkalu muodostaa yhteyden Shopifyhin, ja sinut ohjataan Shopifyn ohjausnäkymään todennusta varten.
- Tarkista ja hyväksy asennussivulla työkalun pyytämä tietojen käyttöoikeustaso. Tässä vaiheessa valtuutat pääsyn kauppaasi, joten varmista ennen hyväksymistä, että myönnettävä käyttöoikeustaso on mielestäsi sopiva. Jos työkalu pyytää myöhemmin laajempaa tietojen käyttöoikeustasoa, sinua pyydetään valtuuttamaan lisäys.
Kun työkalu on saanut käyttöoikeuden, se lukee ja muokkaa kauppasi tietoja sille esittämiesi kysymysten perusteella sille myöntämiesi käyttöoikeuksien ja sinun omien käyttäjän käyttöoikeuksiesi puitteissa.
Kauppojen yhdistäminen ja vaihtaminen
Kun käytät ChatGPT:n, Clauden tai Perplexityn Shopify-integraatiota, voit yhdistää yhden kaupan kerrallaan, vaikka kauppasi kuuluisivat samaan organisaatioon.
Voit vaihtaa kauppaa pyytämällä tekoälytyökalua yhdistämään toiseen Shopify-kauppaan. Työkalu katkaisee yhteyden nykyiseen kauppaan ja aloittaa uuden valtuutusprosessin, jotta voit valita seuraavan kaupan.
Aloita uusi keskustelu tekoälytyökalussa kaupan vaihtamisen jälkeen. Ennen kaupan vaihtoa aloitettu keskustelu saattaa käyttää aiempaa yhteyttä ja pyytää sinua yhä valtuuttamaan aiemmin yhdistetty kauppa.
Tekoälytyökalun käyttöoikeuden peruuttaminen
Voit peruuttaa tekoälytyökalun käyttöoikeuden kauppaasi milloin tahansa poistamalla integraation asennuksen Shopifyn ohjausnäkymästä. Kun olet poistanut asennuksen, työkalu ei voi enää lukea tai muokata kauppasi tietoja.
Asennuksen poistaminen on myös tapa kaventaa työkalun käyttöoikeuksia. Et voi alentaa jo hyväksymääsi tietojen käyttöoikeustasoa. Jos haluat vähentää työkalun oikeuksia, poista ensin integraation asennus ja asenna se sitten uudelleen.