Απεγκατάσταση της εφαρμογής Shopify Collective

Αν δεν θέλετε πλέον να πουλάτε τα προϊόντα προμηθευτών μέσω του Shopify Collective, μπορείτε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή. Αν απλώς θέλετε να σταματήσετε τους προμηθευτές από το να σας βρίσκουν στο Collective, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα εντοπισμού σας από προμηθευτές.

Αν αντιμετωπίζετε κάποιο τεχνικό πρόβλημα με την εφαρμογή Shopify Collective, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη της Shopify.

Όταν απεγκαθιστάτε το Shopify Collective, συμβαίνουν τα εξής:

  • Όλες οι συνδέσεις με τους προμηθευτές σας διακόπτονται αμέσως.
  • Σταματάτε να λαμβάνετε νέες παραγγελίες Collective.
  • Το απόθεμα για τα εισηγμένα προϊόντα σας ορίζεται στο 0 και δεν ενημερώνεται.
  • Οι μη διεκπεραιωμένες παραγγελίες σας ακυρώνονται και σας επιστρέφονται τα χρήματα.

Η εφαρμογή Shopify Collective απεγκαθίσταται αυτόματα όταν απενεργοποιείτε το Shopify Network Intelligence.

Αν ένας προμηθευτής με τον οποίο συνεργάζεστε απεγκαταστήσει το δικό του κανάλι πωλήσεων Shopify Collective, ειδοποιείστε μέσω email.

Απεγκατάσταση της εφαρμογής Shopify Collective

Μπορείτε να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή Shopify Collective από τον διαχειριστή Shopify ανά πάσα στιγμή.

Βήματα:

  1. Από τον διαχειριστή Shopify, μεταβείτε στην ενότητα Εφαρμογές > Collective.

  2. Κάντε κλικ στο > Απεγκατάσταση.

  3. Επιλέξτε τυχόν επιλογές από το αναπτυσσόμενο μενού Λόγος απεγκατάστασης

  4. Προαιρετικό: Για να μοιραστείτε σχόλια σχετικά με την απεγκατάσταση της εφαρμογής, πληκτρολογήστε οποιοδήποτε κείμενο στο πλαίσιο Κοινοποίηση σχολίων.

  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Απεγκατάσταση.