Gennemgang af versionhistorikken for et workflow i Shopify Flow

Ethvert workflow i Shopify Flow registrerer en komplet versionhistorik og gemmer en log over redigeringer, aktiveringer, deaktiveringer og eksporter af workflowet. Hvert versionselement indeholder oplysninger, f.eks. navnet på den bruger, der foretog ændringen, og tidsstemplet. Ændringer, du foretager i dine workflowkladder, logges automatisk i versionhistorikken og kræver ingen yderligere handlinger fra din side.

Du kan bruge et workflows versionhistorik, når du har brug for at fejlfinde dit workflow og identificere, hvilke brugere der har foretaget specifikke ændringer i et workflow. Du kan også gendanne en tidligere version af workflowet fra versionhistorikken.

Alle medarbejdere med adgang til Flow-appen har adgang til versionhistorikken for ethvert workflow.

Overvejelser vedrørende versionhistorikken

Gennemgå følgende overvejelser, før du bruger et workflows versionhistorik:

  • Visse historiske hændelsesdata for workflows er først tilgængelige fra april 2026 og frem.
  • Hændelsesdata for workflowet gemmes kun i workflowets versionhistorik i 1 år.
  • Hvis der foretages flere redigeringer af en version, viser versionhistorikken kun de 7 seneste ændringer af hver bruger.

Få adgang til et workflows versionhistorik

Du kan få adgang til et workflows versionhistorik på siden med oplysninger om workflowet. Versionhistorikken indeholder følgende oplysninger:

  • Datoen og tidspunktet for, hvornår versionen blev logget.
  • Eventuelle ændringer i workflowets status, f.eks. hvis workflowets version er Aktiv eller en Kladde.
  • Typen af ændringer, der er foretaget i versionen, f.eks. om workflowet blev Redigeret eller Aktiveret. Hvis der foretages flere redigeringer af en version, viser versionhistorikken kun de 7 seneste ændringer af hver bruger.
  • Navnet på den bruger, der foretog ændringen.
  • Eventuelle problemer med workflowversionen, f.eks. manglende konfigurationsdata.

Versionhistorikken markerer også ændringer, der er foretaget af Sidekick eller Shopify, f.eks. migreringer eller automatiserede processer.

Trin:

  1. Gå til Apps > Flow i din Shopify-administrator.

  2. Klik på det workflow, du vil gennemse versionhistorikken for.

  3. Klik på fanen Versionhistorik.

  4. Valgfrit: Gør følgende for at gennemgå en tidligere version af workflowet:

    1. Klik på versionen i versionhistorikken for at få adgang til en skrivebeskyttet visning af workflowet.
    2. Valgfrit: Klik på Sammenlign for at se, hvordan den pågældende version adskiller sig fra andre versioner under fanen Versionhistorik. Klik på et versionsnavn for at ændre den version, du sammenligner med.

Gendan en tidligere version af et workflow

Du kan bruge versionhistorikken til at gendanne en tidligere version af et workflow. Den gendannede version åbnes i editoren som en kladde, så du kan foretage ændringer og løse problemer, før du gemmer den.

Når du gendanner en version af et workflow, kasseres din aktuelle workflowkladde, og den bliver til en ny version i versionhistorikken. Den nye version af workflowet inkluderer en note i kolonnen Seneste historik, der angiver, at den er gendannet fra en tidligere workflowversion. Den workflowversion, du gendanner fra, overskrives ikke i Versionhistorik, så du kan gendanne dit workflow fra den samme version igen.

Trin:

  1. Gå til Apps > Flow i din Shopify-administrator.

  2. Klik på det workflow, som du vil gendanne en tidligere version af.

  3. Klik på fanen Versionhistorik.

  4. Klik på den version i versionhistorikken, som du vil gendanne. Dette åbner workflowversionen i en skrivebeskyttet tilstand.

  5. Valgfrit: Klik på Sammenlign for at se, hvordan den pågældende version adskiller sig fra andre versioner under fanen Versionhistorik. Klik på et versionsnavn for at ændre den version, du sammenligner med.

  6. Klik på Gendan version.

  7. Klik på Gendan i dialogboksen Gendan version.

  8. Valgfrit: Foretag eventuelle ændringer i kladden for det gendannede workflow i workflow-editoren, f.eks. at løse eksisterende valideringsproblemer i workflowet.

  9. Valgfrit: Aktivér den gendannede workflowkladde:

    • Hvis dit workflow er inaktivt, skal du klikke på Aktivér workflow for at aktivere den gendannede version.
    • Hvis dit workflow er aktivt, skal du klikke på Anvend ændringer > Anvend.