Fjernelse af forbindelsen til leverandører i Shopify Collective-appen

Du kan fjerne forbindelsen til en leverandør i din Shopify Collective-app, hvis du beslutter at afslutte jeres partnerskab. Når du fjerner forbindelsen til en leverandør, får de besked via mail om, at jeres butikker ikke længere er forbundet. Når du fjerner forbindelsen til leverandører, stopper produktsynkroniseringen med dem.

Det er god praksis at kontakte leverandører, før du fjerner forbindelsen til dem. Så kan I drøfte skyldige betalinger for klargjorte ordrer og aftale, hvordan I håndterer eventuelle ikke-klargjorte ordrer.

Overvejelser i forbindelse med at fjerne forbindelsen til leverandører

Før du fjerner forbindelsen til en leverandør i din Shopify Collective-app, skal du gennemgå følgende overvejelser:

  • Når du fjerner forbindelsen til en leverandør, afbrydes forbindelsen mellem jeres Shopify-butikker med det samme. Leverandøren får besked via mail.
  • For de produkter, du har importeret fra leverandøren, sker der et af følgende alt afhængigt af, hvordan du håndterer utilgængelige produkter i din produktpolitik:
    • Produktets lagerbeholdning indstilles til 0.
    • Produkterne indstilles til kladdestatus.
    • Produkterne slettes permanent fra din butik.
  • Der kan ikke oprettes nye ordrer hos den leverandør, du har fjernet forbindelsen til, og de annullerer muligvis eventuelle ikke-klargjorte ordrer.
  • Ordresynkronisering stopper nogle få minutter efter, at du har fjernet forbindelsen til en leverandør. Hvis der er føjet trackingnumre til ordrer, synkroniseres disse heller ikke.
  • Betalinger for klargjorte ordrer påvirkes ikke, og der kan stadig behandles refusioner.

Betaling af en leverandør, når et partnerskab afsluttes

Der kan ikke oprettes nye ordrer hos en leverandør, som du har fjernet forbindelsen til. Der kan dog stadig være eksisterende ordrer, som du endnu ikke har betalt for. Hvordan du betaler for disse ordrer, afhænger af dine betalingsindstillinger i Shopify Collective-appen og den individuelle aftale, du har med leverandøren.

Hvis automatiske betalinger er aktiveret hos en leverandør

Hvis du betaler leverandøren via automatiske betalinger, fortsætter de automatiske betalinger for ordrer, de tidligere har klargjort, efter du har fjernet forbindelsen til leverandøren.

Eventuelle ikke-klargjorte ordrer, du vælger at fortsætte med, skal betales manuelt. Sørg for at aftale en betalingsmetode og vilkår med den leverandør, du har fjernet forbindelsen til.

Hvis automatiske betalinger er deaktiveret hos en leverandør

Hvis du ikke bruger automatiske betalinger med leverandøren, skal du fortsætte med at betale for alle tidligere klargjorte ordrer ved brug af jeres aftalte manuelle betalingsmetode og vilkår, efter du har fjernet forbindelsen til dem.

Fjern forbindelsen til en leverandør

Hvis du vil afslutte et partnerskab på Shopify Collective, kan du fjerne forbindelsen til en leverandør. Når du fjerner forbindelsen, har du også mulighed for at sende en rapport om svigagtig praksis eller misligholdelse, du måtte have oplevet.

Når du har fjernet forbindelsen til en leverandør, kan du fortsat se vedkommendes kontaktoplysninger, dine ordrer og dine metrikværdier for salg under fanen Arkiv på din Leverandører-side i Shopify Collective-appen.

Fremgangsmåde:

  1. Gå til Apps > Collective i din Shopify-administrator.

  2. Klik på Leverandører.

  3. På fanen Forbundet skal du klikke på eller vælge den leverandør, du vil fjerne forbindelsen til.

  4. Klik på Fjern forbindelse til leverandør

  5. Valgfrit: Hvis du vil sende en rapport om leverandøren til Collective-teamet, skal du vælge Rapportér leverandør for misligholdelse og derefter indtaste en meddelelse.

  6. Klik på Fjern forbindelse.