Hukommelse og personlig tilpasning i Sidekick
Sidekick husker oplysninger fra dine samtaler for at kunne yde personligt tilpasset support. Efterhånden som du interagerer med Sidekick, bliver svarene mere relevante og personligt tilpassede til din butik, så du kan bruge mindre tid på at gentage konteksten. Sidekick lærer følgende typer oplysninger over tid:
- Eksplicitte præferencer: Når du giver Sidekick specifikke oplysninger om dig selv eller dine præferencer, husker Sidekick det til fremtidige samtaler.
- Tidligere samtaler: Sidekick kan huske tidligere interaktioner, så du kan fortsætte, hvor du slap. Hvis du har drøftet et emne i sidste uge, kan du henvise til det naturligt uden at skulle forklare hele konteksten igen.
- Implicitte personlige præferencer: Efterhånden som du arbejder med Sidekick, lærer den, hvordan du foretrækker at modtage oplysninger, og tilpasser sine svar, så de matcher din stil. Dette sker automatisk på baggrund af dine interaktioner over tid.
- Nylig aktivitet: Sidekick kan henvise til det, du for nylig har lavet i din Shopify-administrator. Hvis du f.eks. redigerer et produkt og derefter åbner Sidekick, nævner Sidekick måske, at du lige har arbejdet på et produkt, så du ikke behøver at forklare det.
På denne side
Overvejelser i forbindelse med Sidekicks hukommelse
Før du bruger Sidekicks hukommelse, skal du gennemgå følgende overvejelser:
- Sidekick husker samtaler fra Sidekick-chatten i din Shopify-administrator. Samtaler med Sidekick i temaeditoren føjes ikke til Sidekicks hukommelse.
- Hvis du vil fortsætte arbejdet fra temaeditoren i Sidekick-chatten, skal du inkludere oplysningerne i dit nye spørgsmål.
- Sidekick husker dine tidligere samtaler i ca. 3 måneder.
- Sidekick kan henvise til din nylige aktivitet i din Shopify-administrator inden for de seneste ca. 12 timer. Ældre aktivitet er ikke tilgængelig for Sidekick.
- Hvis du slår hukommelse fra for en samtale, bruger Sidekick ikke dine gemte oplysninger eller din nylige aktivitet i den pågældende samtale.
Få adgang til chathistorik for Sidekick
Sidekick gemmer din chathistorik på tværs af browsersessioner. Du kan få adgang til en liste med tidligere samtaler på følgende måder:
- Klik på samtalens titel i chatvælgeren i Sidekick-chatvinduet.
- Gå til Sidekick-samtaler i din Shopify-administrator.
Du kan søge efter specifikke samtaler på samtalelisten ved hjælp af søgeord.
Slå hukommelse fra for en Sidekick-samtale
Du kan slå hukommelse fra, hvis du ikke vil have, at Sidekick får adgang til dine gemte oplysninger eller gemmer nye oplysninger fra en samtale. Når hukommelse er slået fra, svarer Sidekick stadig på dine spørgsmål, men husker ikke tidligere præferencer, henviser ikke til din nylige aktivitet og gemmer ikke nye oplysninger fra den aktuelle samtale.
Når du har slået hukommelse fra for en samtale, kan du ikke slå det til igen for den samme samtale. Luk den aktuelle samtale, og start en ny for at starte en ny samtale, hvor hukommelse er slået til.
Fremgangsmåde:
Computer
Gå til Sidekick i din Shopify-administrator, eller klik på ikonet
.
Klik på ikonet
for at slå hukommelsesfunktioner fra.
Mobil
Gå til en vilkårlig side i din butik i Shopify-appen, og tryk på ikonet
.
Tryk på ikonet
i chatvinduet.
Tryk på ikonet
ud for Hukommelse for at slå hukommelsesfunktioner fra.
Administrer gemte oplysninger
Du kan til enhver tid opdatere eller fjerne oplysninger, som Sidekick har gemt. Spørg efter et resume i en hvilken som helst samtale for at gennemgå, hvad Sidekick husker. Hvis du vil have, at Sidekick skal glemme specifikke detaljer, kan du bede den om det direkte, hvorefter Sidekick bekræfter ændringerne.
Dette gælder for dine gemte præferencer og dine samtaler. Din nylige administratoraktivitet er ikke en del af Sidekicks gemte hukommelse og inkluderes derfor ikke i et resume. Sidekick kan henvise til din nylige aktivitet i ca. 12 timer, hvorefter den ikke længere er tilgængelig. Hvis du ikke ønsker, at Sidekick skal henvise til din nylige aktivitet i en samtale, kan du slå hukommelse fra.
Omdøb en Sidekick-samtale
Du kan omdøbe en Sidekick-samtale for at gøre det nemmere at finde den i din chathistorik senere.
Fremgangsmåde:
Klik på Sidekick-samtaler i din Shopify-administrator, eller gå til Sidekick, og vælg en tidligere samtale.
Klik på ikonet
ud for den samtale, du vil omdøbe.
Klik på Omdøb, og angiv derefter en ny titel for samtalen.
Slet en Sidekick-samtale
Du kan til enhver tid slette en Sidekick-samtale. Når du sletter en samtale, fjernes den fra din chathistorik og fra Sidekicks hukommelse over tidligere interaktioner. Dine gemte præferencer ændres ikke.
Fremgangsmåde:
Klik på Sidekick-samtaler i din Shopify-administrator, eller gå til Sidekick, og vælg en tidligere samtale.
Klik på ikonet
ud for den samtale, du vil slette.
Klik på Slet.