Деинсталиране на канала за продажби Shopify Collective
Ако вече не искате да продавате своите продукти чрез търговци на дребно в Shopify Collective, можете да деинсталирате канала за продажби. Ако искате само временно да спрете продажбите, можете да деактивирате ценовите си листи. За да спрете възможността Вашите продукти да бъдат откривани от търговци на дребно, можете да деактивирате своята откриваемост за търговци на дребно.
Ако имате технически проблем с канала за продажби Shopify Collective, свържете се с Shopify Support.
Когато деинсталирате Shopify Collective, се случва следното:
- Всички Ваши връзки с търговци на дребно се прекъсват незабавно.
- Спирате да получавате нови поръчки от Collective.
- Необработените поръчки се анулират и средствата на Вашите търговци на дребно се възстановяват.
- Всички неуредени връщания, заявени от клиенти, трябва да се управляват ръчно от търговеца на дребно.
Каналът за продажби Shopify Collective се деинсталира автоматично, когато изключите Shopify Network Intelligence.
Ако търговец на дребно, с когото работите, деинсталира своето приложение Shopify Collective, ще бъдете уведомени по имейл.
Деинсталиране на канала за продажби Shopify Collective
Можете да деинсталирате канала за продажби Shopify Collective от своя администраторски панел на Shopify по всяко време.
Стъпки:
От своя администраторски панел на Shopify отидете на Канали за продажби > Collective: Supplier.
Кликнете върху … > Деинсталиране.
Изберете някоя от опциите в падащото меню Причина за деинсталиране
По избор: За да споделите обратна връзка относно деинсталирането на канала за продажби, въведете текст в полето Споделяне на обратна връзка.
Кликнете върху Деинсталиране.