Деинсталиране на приложението Shopify Collective
Ако вече не искате да продавате продукти на доставчици чрез Shopify Collective, можете да деинсталирате приложението. Ако искате само да спрете възможността доставчици да Ви намират в Collective, можете да деактивирате своята откриваемост за доставчици.
Ако имате технически проблем с приложението Shopify Collective, свържете се с Shopify Support.
Когато деинсталирате Shopify Collective, се случва следното:
- Всички Ваши връзки с доставчици се прекъсват незабавно.
- Спирате да получавате нови поръчки от Collective.
- Наличността на Вашите импортирани продукти се задава на 0 и не се актуализира.
- Вашите необработени поръчки се анулират и средствата Ви се възстановяват.
Приложението Shopify Collective се деинсталира автоматично, когато изключите Shopify Network Intelligence.
Ако доставчик, с когото работите, деинсталира своя канал за продажби Shopify Collective, ще бъдете уведомени по имейл.
Деинсталиране на приложението Shopify Collective
Можете да деинсталирате приложението Shopify Collective от своя администраторски панел на Shopify по всяко време.
Стъпки:
От своя администраторски панел на Shopify отидете на Приложения > Collective.
Кликнете върху … > Деинсталиране.
Изберете някоя от опциите в падащото меню Причина за деинсталиране
По избор: За да споделите обратна връзка относно деинсталирането на приложението, въведете текст в полето Споделяне на обратна връзка.
Кликнете върху Деинсталиране.