Projeniz tamamlandıktan sonra yapılacaklar

Bir mağazayı müşteriye aktardıktan sonra, müşteriniz mağazasıyla ilgili daha fazla yardım isteyebilir. Örneğin ek özellikler oluşturmanızı, mevcut özellikleri değiştirmenizi veya teknik görevler gerçekleştirmenizi isteyebilirler. Bu hizmetler için kendi ücretlerinizi görüşebilir ve mağazalarına bir ortak çalışan hesabıyla erişmeye devam edebilirsiniz.

İş Ortağı Kontrol Panelinizin Yönlendirmeler sayfasından, aktardığınız mağazalarla ilgili bilgileri izleyebilirsiniz.

Artık müşterinizin mağazası üzerinde çalışmıyorsanız mağazayı silerek Dev Dashboard'unuzdaki Mağazalar bölümünden kaldırabilirsiniz. Bu işlem sizi planı iptal etme sayfasına yönlendirir ve mağazanın planını anında iptal eder.

Shopify'da daha fazla mağaza oluşturmakla ilgileniyorsanız aşağıdaki kaynaklar size yardımcı olabilir: