Vad du ska göra när projektet är klart

När du har överfört en butik till en kund kan hen vilja ha mer hjälp med sin butik. Hen kanske till exempel vill att du bygger ytterligare funktioner, ändrar befintliga funktioner eller utför tekniska uppgifter. Du kan förhandla om dina egna avgifter för dessa tjänster och fortsätta att komma åt kundens butik via ett samarbetspartnerskonto.

Du kan övervaka information om dina överförda butiker på sidan Värvningar i din partnerpanel.

Om du inte längre arbetar med din kunds butik kan du ta bort den från avsnittet Butiker i Dev Dashboard genom att radera den. Detta tar dig till sidan för att avsluta planen och avslutar omedelbart butikens plan.

Om du är intresserad av att bygga fler butiker på Shopify kan följande resurser hjälpa dig: