Ce trebuie să faceți după finalizarea proiectului

După ce transferați un magazin unui client, este posibil ca acesta să dorească mai mult ajutor cu magazinul său. De exemplu, ar putea dori să creați funcționalități suplimentare, să modificați funcționalitățile existente sau să efectuați sarcini tehnice. Puteți negocia propriile tarife pentru aceste servicii și puteți continua să accesați magazinul clientului printr-un cont de colaborator.

Puteți monitoriza informațiile despre magazinele transferate pe pagina Recomandări a tabloului de bord Parteneri.

Dacă nu mai lucrați la magazinul clientului dvs., atunci îl puteți elimina din secțiunea Magazine din Dev Dashboard prin ștergerea acestuia. Această acțiune vă direcționează către pagina de anulare a abonamentului și anulează imediat abonamentul magazinului.

Dacă sunteți interesat să creați mai multe magazine pe Shopify, următoarele resurse vă pot ajuta: