Wat te doen nadat je project is voltooid

Nadat je een winkel aan een klant hebt overgedragen, heeft deze misschien meer hulp nodig met de winkel. Het kan bijvoorbeeld zijn dat de klant wil dat je extra functies bouwt, bestaande functies aanpast of technische taken uitvoert. Je kunt voor deze diensten je eigen tarieven onderhandelen en via een samenwerkingsaccount toegang tot de winkel houden.

Je kunt informatie over je overgedragen winkels bijhouden op de Verwijzingen-pagina van je partnerdashboard.

Als je niet meer aan de winkel van je klant werkt, kun je deze uit de sectie Winkels van je Dev Dashboard weghalen door deze te verwijderen. Je wordt dan naar de pagina voor het annuleren van het abonnement geleid, waarmee het abonnement van de winkel direct wordt geannuleerd.

Als je geïnteresseerd bent in het bouwen van meer winkels op Shopify, kunnen de volgende hulpmiddelen je helpen: