Je bedankpagina en bestelstatuspagina upgraden en vervangen
Klanten krijgen toegang tot de bedankpagina en bestelstatuspagina in je winkel nadat ze een bestelling hebben geplaatst.
De bedankpagina wordt aan klanten weergegeven nadat ze de checkout hebben voltooid. Het is een eenmalige pagina die de klant niet opnieuw kan openen. De pagina geeft een bevestiging van de bestelling en bevestigt dat de checkout is geslaagd. Op de bedankpagina staat een bevestigingsnummer in plaats van een bestelnummer.
Nadat een bestelling is aangemaakt, ontvangt de klant een bestelbevestiging met een link naar de bestelstatuspagina. Een klant kan de bestelstatuspagina meerdere keren opnieuw bezoeken om een bestelling te volgen en te beheren.
Shopify heeft een nieuwe basis voor de checkout en accounts geïntroduceerd die veiliger en upgrade-veilig is en waarmee je je checkout- en klantaccountpagina's eenvoudiger kunt aanpassen. Hieronder valt ook een nieuwe versie van de bedankpagina en de bestelstatuspagina, die aanpasbaar zijn in de editor voor checkout en accounts.
Als je je bedankpagina en bestelstatuspagina eerder hebt aangepast met incompatibele apps, scripts of pixels, dan moet je je bestaande aanpassingen upgraden en vervangen, zodat jij en je klanten kunnen blijven profiteren van Shopify's beveiligde checkoutplatform.
26 augustus 2026 was de deadline om je Bedankt- en bestelstatuspagina's te upgraden en te vervangen. Winkels die op die datum nog niet waren geüpgraded, zijn automatisch geüpgraded.