Hva du kan gjøre etter at prosjektet er fullført

Når du har overført en butikk til en kunde, kan det hende de vil ha mer hjelp med butikken. De kan for eksempel ønske at du bygger inn tilleggsfunksjoner, endrer eksisterende funksjoner eller utfører tekniske oppgaver. Du kan forhandle frem egne honorarer for disse tjenestene og fortsette å ha tilgang til butikken deres gjennom en samarbeidspartnerkonto.

Du kan overvåke informasjon om de overførte butikkene dine på Henvisninger-siden i partnerinstrumentbordet.

Hvis du ikke lenger jobber med kundens butikk, kan du fjerne den fra delen Butikker i Dev Dashboard ved å slette den. Dette tar deg til siden for å si opp abonnementet og kansellerer butikkens abonnement umiddelbart.

Hvis du er interessert i å bygge flere butikker på Shopify, kan følgende ressurser hjelpe: