Yhteyden katkaiseminen toimittajiin Shopify Collective -sovelluksessa

Voit katkaista yhteyden toimittajaan Shopify Collective -sovelluksessasi, jos päätät lopettaa kumppanuuden. Kun katkaiset yhteyden toimittajaan, hänelle ilmoitetaan sähköpostitse, että kauppojenne välinen yhteys on katkaistu. Yhteyden katkaiseminen toimittajiin lopettaa tuotteiden synkronoinnin heidän kanssaan.

On suositeltavaa ottaa yhteyttä toimittajiin ennen yhteyden katkaisemista, jotta voitte keskustella täytetyistä tilauksista maksettavista summista ja sopia, miten käsittelette ei jaellut tilaukset.

Huomioitavaa toimittajien yhteyden katkaisemisesta

Ennen kuin katkaiset yhteyden toimittajaan Shopify Collective -sovelluksessa, käy läpi seuraavat seikat:

  • Yhteyden katkaiseminen toimittajaan katkaisee välittömästi Shopify-kauppojenne välisen yhteyden. Toimittajalle ilmoitetaan asiasta sähköpostitse.
  • Toimittajalta tuomillesi tuotteille tapahtuu jokin seuraavista riippuen siitä, miten käsittelet ei saatavilla olevia tuotteita tuotekäytännössäsi:
    • Tuotteen varasto asetetaan arvoon 0.
    • Tuotteet asetetaan luonnostilaan.
    • Tuotteet poistetaan kaupastasi pysyvästi.
  • Irtisanotun toimittajan kanssa ei voida enää luoda uusia tilauksia, ja hän saattaa peruuttaa mahdolliset ei jaellut tilaukset.
  • Tilausten synkronointi pysähtyy muutaman minuutin kuluessa toimittajan yhteyden katkaisemisesta. Jos tilauksiin on lisätty seurantanumeroita, nekään eivät enää synkronoidu.
  • Tämä ei vaikuta täytettyjen tilausten maksuihin, ja maksujen palautuksia voidaan edelleen käsitellä.

Toimittajalle maksaminen kumppanuuden päättymisen jälkeen

Irtisanotun toimittajan kanssa ei voida luoda uusia tilauksia, mutta sinulla voi yhä olla olemassa olevia tilauksia, joita et ole vielä maksanut. Näiden tilausten maksutapa riippuu maksuasetuksistasi Shopify Collective -sovelluksessa ja yksilöllisestä sopimuksesta, joka sinulla on toimittajan kanssa.

Jos automaattiset maksut on aktivoitu toimittajan kanssa

Jos maksat toimittajalle automaattisilla maksuilla, automaattiset maksut jatkuvat aiemmin täytettyjen tilausten osalta sen jälkeen, kun olet katkaissut yhteyden toimittajaan.

Mahdolliset ei jaellut tilaukset, joiden käsittelyä jatkat, on maksettava manuaalisesti. Muista sopia maksutavasta ja -ehdoista irtisanotun toimittajan kanssa.

Jos automaattiset maksut on poistettu käytöstä toimittajan kanssa

Jos et käytä automaattisia maksuja toimittajan kanssa, jatka kaikkien aiemmin täytettyjen tilausten maksamista sovitulla manuaalisella maksutavalla ja ehdoilla sen jälkeen, kun olet katkaissut yhteyden.

Katkaise yhteys toimittajaan

Jos haluat lopettaa kumppanuuden Shopify Collectivessa, voit katkaista yhteyden toimittajaan. Kun katkaiset yhteyden, voit samalla lähettää ilmoituksen mahdollisesti havaitsemistasi vilpillisistä käytännöistä tai rikkomuksista.

Kun olet katkaissut yhteyden toimittajaan, voit yhä tarkastella hänen yhteystietojaan sekä tilaus- ja myyntimittareitasi Shopify Collective -sovelluksen Toimittajat-sivun Arkisto-välilehdellä.

Vaiheet:

  1. Siirry Shopifyn ohjausnäkymästä kohtaan Sovellukset > Collective.

  2. Klikkaa Toimittajat.

  3. Klikkaa tai valitse Yhdistetty-välilehdeltä toimittaja, johon haluat katkaista yhteyden.

  4. Klikkaa Katkaise toimittajan yhteys

  5. Valinnainen: Jos haluat lähettää Collective-tiimille ilmoituksen toimittajasta, valitse Tee ilmoitus toimittajan rikkomuksesta ja kirjoita sitten viesti.

  6. Klikkaa Katkaise yhteys.