Hvad du skal gøre, når dit projekt er afsluttet

Når du har overført en butik til en kunde, vil vedkommende måske have mere hjælp til sin butik. Vedkommende vil f.eks. måske have dig til at bygge yderligere funktioner, ændre eksisterende funktioner eller udføre tekniske opgaver. Du kan forhandle dine egne gebyrer for disse tjenester og fortsat få adgang til vedkommendes butik via en samarbejdspartnerkonto.

Du kan overvåge oplysninger om dine overførte butikker på siden Henvisninger i dit Partnerkontrolpanel.

Hvis du ikke længere arbejder på din kundes butik, kan du fjerne den fra afsnittet Butikker i dit Dev Dashboard ved at slette den. Dette fører dig til siden for annullering af abonnement, og butikkens abonnement annulleres øjeblikkeligt.

Hvis du er interesseret i at bygge flere butikker på Shopify, kan følgende ressourcer hjælpe: