Какво да направите, след като проектът Ви е завършен

След като прехвърлите магазин на клиент, той може да поиска допълнителна помощ за магазина си. Например може да иска от Вас да изградите допълнителни функции, да промените съществуващи такива или да изпълните технически задачи. Можете да договорите свои собствени такси за тези услуги и да продължите да осъществявате достъп до магазина му чрез акаунт на сътрудник.

Можете да следите информация за Вашите прехвърлени магазини на страницата „Препратки“ във Вашето Партньорско табло за управление.

Ако вече не работите по магазина на Вашия клиент, можете да го премахнете от раздел Магазини във Вашето Dev Dashboard, като го изтриете. Това ще Ви отведе до страницата за анулиране на план и незабавно ще анулира плана на магазина.

Ако се интересувате от изграждането на повече магазини в Shopify, следните ресурси могат да Ви помогнат: